Salata de macaroane cu peste afumat (varianta)

Printeaza

O reteta gustoasa de salata de macaroane cu peste afumat, margarina, castraveti, ceapa, maioneza, marar, piper si sare.

Ingrediente:Salata de macaroane cu peste afumat

  • 200 g macaroane scurte
  • 1 macrou afumat
  • 2 linguri margarină
  • 2 castraveţi acri
  • 1 ceapă
  • 100 g maioneză
  • 1 legătură mărar
  • piper proaspăt măcinat
  • 1 cas­travete proaspăt mai mic
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Fierbi macaroanele în apă cu sare, fără să le laşi să se înmoaie. Faci maioneză dintr-un gălbenuş fiert şi unul nefiert, 1 lingură de muştar şi 10 linguri ulei.

Scoţi fileurile de la peşte şi le tai bucăţi potrivi­te. Strecori pastele fierte, le clăteşti cu apă rece şi le căleşti 3-5 minute în margarină. Tai castraveţii muraţi în rondele subţiri şi păstrezi 3-4 linguri de saramură. Cureţi ceapa şi o tai mărunt.

Amesteci castraveţii, maioneza, ceapa, mărarul tăiat mărunt şi saramura de castraveţi. Sărezi şi piperezi după gust.

Torni amestecul peste macaroane şi le laşi o oră să se pătrundă. Cureţi de coajă castravetele crud, îl tai în cubuleţe şi îl adaugi peste salată, iar deasupra salatei pui bucăţelele de peşte.

 

Pofta buna!


Poate iti place si:

Salata de paste cu peste alb

Salata de paste cu peste alb

Salata de paste cu peste alb din: paste, peste, rosii, busuioc, mustar, ceapa, ulei, otet, sare, piper. Ingrediente: 3 căni paste fundiţe 300 g file de peşte alb (şalău, merluciu etc.) 10 roşii cherry 1 cană frunze mici de busuioc 2 linguri muştar franţuzesc (cu bobiţe) 4-5 fire ceapă verde 1 lingură oţet 3 linguri […]

Reteta zilei: Salata de peste afumat

Salata de peste afumat din: peste afumat, telina, ceapa, maioneza, smantana, iaurt suc de lamaie, piper, salata verde, patrunjel. Ingrediente:  1 peste afumat, fara oase 2 radacini de telina, tocata 2 cepe albe sau rosii 3 linguri de maioneza 3 linguri de smantana sau iaurt sucul de la 1/2 lamaie piper negru 1 salata verde […]

Salata cu morun

Peste alb cu salata

Peste alb cu salata din: file de peste, cimbru, usturoi, lamaie, ulei, rosii, dovlecel, ardei, vanata, sare, piper. Ingrediente: 2 bucăţi fileuri de peşte alb cu piele puţin cimbru 2 căţei usturoi o lămâie 2 linguri ulei de măsline Pentru garnitură: 2 roşii un dovlecel o vânătă un ardei 2 linguri ulei de măsline sare […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.