Salata de legume verzi

Printeaza

Salata de legume verzi din: mazare, fasole, ceapa, dovlecel, marar, sparanghel, frunze de rucole, ulei, sare, piper, suc de lamaie.

Ingrediente:Salata_de_legume_verzi

  • 500 g mazăre verde din conservă
  • 500 g fasole fideluţă verde din conservă
  • 2 legături ceapă verde
  • 1 dovlecel
  • 1 legătură mărar
  • vârfuri de sparanghel fiert
  • frunze de rucola
  • ulei
  • sare
  • piper
  • suc proaspăt de lămâie

 

Mod de preparare:

Se spală mazărea şi fasolea verde şi se amestecă într-un castron. Se adaugă ceapa şi mărarul, tocate mărunt şi frunzele de rucola.

Separat, se spală bine dovlecelul, se feliază rondele şi se căleşte în puţin ulei, apoi se lasă la răcit.

Când este gata, dovlecelul se amestecă împreună cu celelalte legume şi cu sparanghelul tăiat, se adaugă ulei, sare, piper şi suc de lămâie după gust.

Salata de legume verzi

Salata_de_legume_verzi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.