Salata de legume si crutoane

Printeaza

Salata de legume si crutoane din: ulei de masline, paine, rosii, castravete, ceapa, busuioc.

Ingrediente: Salata_de_legume_si_crutoane

  • 1 lingură ulei de măsline, plus extra pentru servit
  • 4 felii de pâine veche de o zi, tăiată în cubuleţe
  • 3 roşii, feliate subţire
  • 1 castravete, feliat subţire
  • 1/4 ceapă, feliată subţire
  • o mână de frunze de busuioc, rupte în fâşii, plus frunze întregi pentru servit

 

Mod de preparare:

Pentru a prepara crutoanele, asezonează şi amestecă pâinea cu uleiul de măsline într-o tigaie nonaderentă la foc mediu timp de 4-6 minute, până când cuburile sunt uşor rumenite. Lasă-le deoparte.

Pentru a prepara legumele, pune roşiile, castravetele, ceapa şi frunzele rupte de busuioc într-un bol mare. Toarnă ulei de măsline, după gust şi amestecă-l bine astfel încât toate legumele să fie îmbrăcate în ulei.

Adaugă crutoanele şi lasă salata deoparte 30 de minute, pentru a permite aromelor să se întrepătrundă.

Salata de legume si crutoane

Salata_de_legume_si_crutoane

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.