Salată de legume fierte cu ciuperci si iaurt

Printeaza

Salată de legume fierte cu ciuperci si iaurt

Ingrediente:Salată de legume fierte cu ciuperci si iaurt

  • 200 g iaurt
  • 3 morcovi
  • 5 cartofi
  • 1 conopidă
  • 1 broccoli
  • 100 g ciuperci
  • 1 legătură usturoi verde
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Fierbi în apă cu sare morcovii, cartofii, conopida şi broccoli curăţate. Cureţi ciupercile şi le fierbi separat.

Ta marunt usturoiul, îl amesteci cu iaurtul şi puţin ulei. Tai apoi cartofii şi morcovii rondele, desfaci broccoli şi conopida în bucheţele, iar ciupercile le tai felii.

Pui sare şi piper după gust, adugi sosul de iaurt, amesteci bine şi la sfârşit presari mărarul.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • salata de legume fierte

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.