Salată de legume cu ton

Printeaza

Salată de legume cu ton

Ingrediente:Salata de legume cu ton

  • 1 salată verde
  • 1-2 castraveţi
  • 1 ardei gras roşu
  • 2 ridichi de lună
  • 2 ouă
  • 150 g tele­mea de vacă
  • 1 cutie de ton în ulei
  • 1 ceapă mică uscată
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • ulei
  • oţet

 

Mod de preparare:

Speli şi tai salata verde în fâşii. Cureţi ardeiul, ceapa, ridichile şi castraveţii, apoi tai ardeiul gras fâşii de 1 cm grosime, castravetele, ridichile şi ceapa rondele.

Fierbi ouăle, le cureţi, le tai felii, tai şi brânza bucăţele şi le adaugi peste legumele tăiate, împreună cu tonul scurs de ulei.

Amesteci cu grijă toate ingredientele ca să nu se sfărâme oul şi brânza, după care pui ulei, sare şi oţet după gust. Decorezi cu rondele de ceapă.

Salată de legume cu ton

Salata de legume cu ton

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.