Salată de legume cu sos picant

Printeaza

Salată de legume cu sos picant

Salată de legume cu sos picant

Ingrediente:

  • 100 g sfeclă
  • 100 g ciuperci
  • o conservă de porumb
  • un ardei gras roşu
  • mărar
  • salată verde

Sos picant:

  • 100 ml ulei
  • 50 g muştar dulce
  • două linguri de oţet
  • 3 căţei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Sfecla coaptă sau fiartă se taie cubuleţe, la fel se procedează şi cu ardeiul gras, iar ciupercile se feliază. Intr-un vas adâinc se aşază frunzele de salată, iar peste ele se pun legumele, inclusiv porumbul scurs de zeamă.

Se presară mărar proaspăt tocat, într-un vas se amestecă foarte bine muştarul dulce împreună cu uleiul adăugat puţin câte puţin. Se toarnă oţetul, se amestecă, apoi se pune usturoiul presat.

Se condimentează cu sare şi piper. Acest sos se toarnă peste salată. Se poate servi cu pâine prăjită sau proaspătă.

Salată de legume cu sos picant

Salata de legume cu sos picant2.jpg  Salata de legume cu sos picant3.jpg  Salata de legume cu sos picant1.jpg  Salata de legume cu sos picant.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.