Salată de legume cu sos de maioneză si hrean

Printeaza

Salată de legume cu sos de maioneză si hrean

Ingrediente:Salată de legume cu sos de maioneză si hrean

  • 4-5 roşii
  • 4-5 ardei graşi
  • 2 cepe
  • 100 g măsline
  • 1 pahar caşcaval ras (sau brânză)
  • sare

Pentru sos ai nevoie de:

  • 1 pahar maioneză,
  • 1 lingură hrean ras
  • 2 linguri smântână
  • 1 linguriţă muştar

 

Mod de preparare:

Speli roşiile şi ardeii graşi, apoi cureţi ardeii de cotoare, tai roşiile felii, ardeii fideluţă. Cureţi şi ceapa şi o tai solzişori, după care amesteci legumele tăiate cu brânza sau caşcavalul ras şi măsline.

Separat, amesteci maioneza cu smântână, muştarul şi hreanul, adaugi sosul peste legume, amesteci şi potriveşti gustul de sare.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Sosul de maioneza mi-a iesit genial.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.