Salata de legume cu hrean si smantana

Printeaza

Salata de legume cu hrean si smantana din: morcovi, cartofi, telina, mar, marar, porumb, hrean, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Salata de legume cu hrean si smantana

  • 2 morcovi
  • 4 cartofi roşii
  • 1 ţelină
  • 1 măr
  • 1 legătură mărar
  • 4 linguri boabe de porumb
  • 2 linguri hrean în oţet
  • 200 ml smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele de coajă şi le fierbi întregi, timp de 25 de mi­nute, în apă cu sare. Scurgi apoi apa şi laşi legumele la răcit.

Tai cartofii în sferturi, morcovii bastonaşe, ţelina în cubuleţe şi le pui într-un castron mai mare. Adaugi mărul tăiat feliuţe subţiri, necurăţat de coajă, porumbul şi mărarul tăiat mărunt. Amesteci bine hreanul cu smântână, sărezi şi piperezi după gust şi torni amestecul peste salată.

Omoge­nizezi şi serveşti după 10 minute. Această salată este un preparat uşor, foarte bun de consumat după mesele de sărbători.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.