Salată de legume cu fazan

Printeaza

Salată de legume cu fazan

Ingrediente:Salată de legume cu fazan

  • 600 g carne de fazan friptă
  • puţin muştar
  • sare
  • 1/2 lămîie
  • 60 g ulei
  • 1/4 l aspic
  • 12 ciuperci mari
  • 30 g vîrfuri de sparanghel
  • 300 g napi
  • 12 crutoane rotunde prăjite
  • 3 gălbenuşuri

 

Mod de preparare:

Pulpa de fazan se taie julien şi se amestecă cu napii fierţi, tăiaţi julien şi cu 3 linguri de maioneză făcută din 2 gălbenuşuri, 50g ulei, sare, zeama de lămîie şi muştar.

Salata se aşază pe un platou şi pe ea se pune pieptul de fazan tăiat felii.

Se garniseşte cu ciupercile întregi sotate si puse pe crutoane şi cu vîrfuri de sparanghel fierte.

Se bagă la frigider şi cînd s-a răcit bine se napează salata cu aspic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.