Salată de laptuci

Printeaza

Salată de laptuci

Ingrediente:Salată de laptuci

  • 2 lăptuci potrivite
  • 2—3 linguri ulei
  • 1 lingură oţet sau zeamă de lămîie
  • sare
  • piper
  • haţmaţuchi
  • tarhon fin tocat

 

Mod de preparare:

Alegem lăptuci tinere şi tari, tăiem în lungime în patru sferturi. Spălăm salata repede în apă la robinet şi o lăsăm să se scurgă.

Apoi o muiem într-un sos pre­parat din zeamă de lămîie, ulei, puţină sare şi piper, haţmaţuchi şi tarhon fin tocate. Servim imediat. Sferturile de lăptucă se pot mînca şi numai presărate cu puţină sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.