Salata de fructe de mare si somon afumat

Printeaza

Salata de fructe de mare si somon afumat din: calamar, caracatita, creveti, somon afumat, stridii, lamaie, ulei de masline, usturoi, patrunjel.
Salata de fructe de mare si somon afumat

Ingrediente:

  • 150 gr calamar
  • 150 gr caracatiţă
  • 150 gr creveţi
  • 125 gr somon afumat
  • 175 gr stridii fierte în cochilie
  • felii de lămâie
  • ulei de măsline
  • usturoi
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Fierbe toate fructele de mare (caracatiţa se fierbe în 50 min., în timp ce calamarulîn maxim 10 min.) Ai grijă ca toate să fie proaspete, adică să nu fie absolut deloc roşiatice.

După ce le-ai fiert, taie-le şi pune-le într-un castron mare, frumos ornat.în care adaugi usturoiul, pătrunjelul şi uleiul âe măsline.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. O salata destul de interesanta, chiar imi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.