Salata de fasole verde, rosii si anghinare

Printeaza

Salata de fasole verde, rosii si anghinare din: fasole verde, rosii, anghinare, ceapa, masline, mustar de Dijon, otet, ulei de masline, sare, piper, busuioc.

Mod de preparare:Salata de fasole verde, rosii si anghinare

Se opăresc 200g de fasole verde fină; se scurg, apoi se usucă pe un prosop; se pun într-un castron mare, împreună 10 roşii mici tăiate pe jumătate, 400g inimi de anghinare de la conservă, scurse şi tăiate în 4 şi 1/2 ceapă roşie tocată.

Se pun într-un borcan mic cu filet 10 măsline negre fără sâmburi, tocate, 1 linguriţă muştar de Dijon, 1 lingură oţet de vin roşu, 3 linguri ulei de măsline extravirgin, sare şi piper.

Se agită bine, se toarnă peste salată şi se presară 1 mână mare de busuioc tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.