Salată de fasole păstăi

Printeaza

Salată de fasole păstăiSalata de fasole pastai

Ingrediente:

  • 1 kg de fasole păstăi
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi fasolea de codiţe, o speli şi o rupi în bucăţele. Pui fasolea într-o oală împreună cu 2-3 lin­guri de ulei şi apa (cât să acopere fasolea) şi le fierbi la foc mic până scade toată apa.

Faci o “maioneză” de usturoi astfel: pisezi usturoiul foarte bine cu sare şi îl freci cu ulei şi puţină apă. Apoi o amesteci cu fasolea.

Salată de fasole păstăi

Salata de fasole pastai

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.