Salata de fasole asortata cu sunca

Printeaza

Salata de fasole asortata cu sunca din: fasole verde, fasole galbenă, fasole boabe, şuncă, patrunjel, sare, ulei, otet din vin alb, mustar cu boabe, piper.

Salata_de_fasole_asortata_cu_sunca

Ingrediente:

  •  200 g fasole verde
  •  200 g fasole galbenă
  •  o conservă mică fasole boabe
  •  250 g şuncă
  •  pătrunjel
  •  sare

Ingrediente pentru sos:

  •  2 linguri ulei
  •  o lingură oţet de vin alb
  •  o linguriţă muştar cu boabe
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Cele două tipuri de fasole păstăi se pun la fiert în apă sărată si se lasă 20 de minute. Apoi, se scurg si se trec sub jet de apă rece. Fasolea boabe se scurge de apa în care a stat conservată şi se trece si ea sub un jet de apă rece.

Pentru sos, se amestecă otetul, uleiul, sarea, piperul si muştarul şi apoi se lasă deoparte. Se pun cele 3 tipuri de fasole în bolul de salată, se adaugă şunca, se presară cu pătrunjel şi se aduce la masă cu sosul alături.

Salata de fasole asortata cu sunca

Salata_de_fasole_asortata_cu_sunca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.