Salata de dovlecei

Printeaza

Salata de dovleceiSalata de dovlecei

Ingrediente:

  • 3-4 dovlecei potriviţi
  • 3-4 legături mărar
  • 1 gălbenuş
  • 1 linguriţă muştar
  • 250 ml ulei
  • 1 iaurt mare

 

Mod de preparare:

Dovleceii se curăţă de coajă şi se fierb în apă cu sare, dar aveţi grijă să nu se sfărâme.

După ce s-au răcit se taie în rondele de circa 1 cm grosime.

Faceţi o maioneză din gălbenuş, muştar şi ulei şi la final adăugaţi iaurtul şi mărarul.

Se serveşte numai rece, de la frigider, şi este o salată excelentă pentru o vară fierbinte.

Salata de dovlecei

Salata de dovlecei

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.