Salata de cuşcuş

Printeaza

O reteta delicioasa de salata cu: cuscus, supa de legume, ceapa verde, ardei rosu, castravete, branza feta, pesto, seminte de pin.

Ingrediente:Salata_de_cuscus

  • 100g cuşcuş
  • 200ml supă de legume fierbinte puţin sărată (merge şi cea pregătită instant)
  • 2 fire de ceapă verde
  • 1 ardei roşu
  • 1/2 castravete
  • 50g brânză feta, tăiată cubuleţe
  • 2 lingură de pesto
  • 2 lingură seminţe de pin prăjite

Mod de preparare:

Puneţi cuşcuşul într-un bol mare şi turnaţi supa deasupra. Acoperiţi, apoi lăsaţi-l 10 minute, până ce cuşcuşul devine pufos şi toată supa se absoarbe. Intre timp, feliaţi cepele şi ardeiul şi tăiaţi castravetele în cubuleţe.

Adăugaţi-le la cuşcuş, amestecaţi cu pesto, apoi cu brânza feta şi presăraţi deasupra seminţe de pin pentru servit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.