Salata de cuscus cu rosii si castravete

Printeaza

Salata de cuscus cu rosii si castravete din: cuscus, rosii, castravete, patrunjel, suc de lamaie, ulei, sare.

Ingrediente:Salata de cuscus cu rosii si castravete

  • o cutie mica cuscus
  • 10 rosii cherry
  • un castravete de sera
  • patrunjel
  • sucul unei lamai
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se prepară cuscusul asa cum scrie pe pachet si se lasă să se răcească în totalitate. Se spală castravetele, se curăţă apoi se coajă, după care se taie rondele sau cubulete, în funcţie de preferinţe. Roşiile se spală bine, după care se taie rondele sau după cum doriţi.

Important este să fie bucăţi mici. Se amestecă legumele apoi cu cuscusul răcorit. Se potriveşte salata de sare. Si se pune un amestec de ulei şi suc de lămâie. Se dă la rece pentru o oră si se serveşte cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.