Salata de crevete cu porumb

Printeaza

Salata de crevete cu porumb din: boabe de porumb, crevete, andive, ulei, usturoi, sare, boia de ardei, maioneza, frisca, ketchup, suc de portocale, coniac, hrean, sare, piper cayenne.

Ingrediente:Salata_de_crevete_cu_porumb

  • 300 g boabe de porumb
  • 300 g crevete congelate fara carcasa
  • 2 andive
  • 60 ml ulei
  • 25 g usturoi
  • sare
  • boia de ardei
  • 150 g maioneza
  • 50 g frisca
  • 100 ml ketchup
  • 100 ml suc de portocale
  • 60 ml coniac
  • 15 g hrean
  • sare
  • piper cayenne

 

Mod de preparare:

Andivele se desprind în foi, se spală, se zvâfită, apoi se taie fâşii de un deget. Mazărea se fierbe 4-5 minute şi se scurge. Crevetele se prăjesc repede în ulei, se amestecă bine cu usturoiul curăţat, spălat şi zdrobit, se presară cu sare, piper şi boia de ardei.

Maioneza se amestecă împreună cu frişca, sucul de portocale şi se dă gust cu coniac. Se adaugă hreanul în oţet, se piperează şi se amestecă toate ingredientele pregătite.

Salata de crevete cu porumb

Salata_de_crevete_cu_porumb

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.