Salata de conopida si morcovi

Printeaza

Salata de conopida si morcovi din: conopida, morcovi, ceapa, capere, patrunjel, otet, mustar, ulei de masline, maioneza.

Ingrediente:Salata de conopida si morcovi

  • o conopida
  • 2 morcovi raşi
  • l ceapă roşie
  • 2 linguriţe de capere
  • 2 linguriţe de pătrunjel
  • 1 lingură de oţet din vin alb
  • 1 linguriţă de muştar Dijon
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriţă de maioneză

 

Mod de preparare:

Se desface o conopidă mică în bucheţele, tăindu-le pe cele mari în felii subţiri. Se amestecă cu 2 morcovi raşi, l ceapă roşie tocată mărunt, 2 linguriţe de capere clătite şi scurse şi 2 linguriţe de pătrunjel tocat.

Se amestecă 1 lingură de oţet din vin alb cu 1 linguriţă de muştar Dijon, se asezonează, apoi se adaugă 2 linguri ulei de măsline şi 1 linguriţă de maioneză. Se toarnă peste salată şi se amestecă bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.