Salata de conopidă cu ou

Printeaza

Salata de conopidă cu ou

Ingrediente:Salata de conopidă cu ou

  • 1 conopidă (1 kg)
  • 2 ouă
  • 2 roşii
  • 50 ml ulei
  • 50 ml oţet
  • sare
  • piper măcinat
  • 1 legă­tură mărar

 

Mod de preparare:

Desfaci conopida în bucheţele, pe care le speli şi le pui la fiert în apă cu sare. Separat, fierbi ouăle şi când sunt gata, le cureţi şi le tai feliuţe. Toci mărarul, iar separat faci un sos din ulei, oţet, sare şi piper măcinat.

Când conopida este gata, o scurgi de apă şi o laşi la răcit. Torni apoi peste ea sosul, presari mărarul tocat, adaugi şi oul şi amesteci bine. Aşezi salata în salatieră şi ornezi cu felii de roşii după prefe­rinţă. Este un deliciu!

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.