Salata de conopida cu migdale

Printeaza

Salata de conopida cu migdale din: conopida, ulei de masline, ceapa, otet, miere, stafide, marar, fulgi de migdale, spanac.

Ingrediente:Salata_de_conopida_cu_migdale

  • 1 conopidă desfăcută în bucheţele
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă roşie, feliată subţire
  • 3 linguriţe oţet
  • 1 lingură şi jumătate de miere
  • 3 linguri de stafide
  • 1 legătură mică de mărar tocat
  • 3 linguri de fulgi de migdale, prăjiţi
  • 50 g de spanac tânăr

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 180° C/gaz 6. Se amestecă conopida cu uleiul de măsline, si asezonează şi se coace timp de 15 minute. Se adaugă ceapa şi se coace timp de încă 15-20 de minute, până ce se frăgezeşte.

In timp ce conopida se coace, se amestec oţetul, mierea şi stafidele cu sare şi piper. După ce conopida este gata, se adaugă dressingul, mărarul, migdalele şi spanacul, şi se serveşte.

Salata de conopida cu migdale

Salata_de_conopida_cu_migdale

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O delicioasa salata 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.