Salata de conopida cu migdale si spanac
PrinteazaSalata de conopida cu migdale si spanac din: conopidă, migdale, spanac, lămâi, ulei, sare.
Ingrediente:
- o conopidă mică
- 2 linguri migdale feliate
- 500 g spanac mic
- sucul unei lămâi
- 2 linguri ulei
- ulei pentru prăjit
- sare
Mod de preparare:
Conopida se desface buchetele, se taie cotoarele si se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă 15 minute şi apoi se scurg. Se încinge ulei în tigaie şi se sotează conopida, cât să fie rumenite bucheţelele pe toate părţile. Se adaugă si migdalele feliate Si, după ce s-au prăjit şi acestea, se scot pe şervete de hârtie.
Din sucul de lămâie si ulei se face un sos care se potriveşte de sare. Se pun conopida si migdalele într-un castron, se adaugă spanacul si se toarnă sosul. Se aduce imediat la masă.
Salata de conopida cu migdale si spanac
Pofta buna!