Salata de conopida cu migdale si spanac

Printeaza

Salata de conopida cu migdale si spanac din: conopidă, migdale, spanac, lămâi, ulei, sare.

Salata_de_conopida_cu_migdale_si_spanac

Ingrediente:

  •  o conopidă mică
  •  2 linguri migdale feliate
  •  500 g spanac mic
  •  sucul unei lămâi
  •  2 linguri ulei
  •  ulei pentru prăjit
  • sare

Mod de preparare:

Conopida se desface buchetele, se taie cotoarele si se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă 15 minute şi apoi se scurg. Se încinge ulei în tigaie şi se sotează conopida, cât să fie rumenite bucheţelele pe toate părţile. Se adaugă si migdalele feliate Si, după ce s-au prăjit şi acestea, se scot pe şervete de hârtie.

Din sucul de lămâie si ulei se face un sos care se potriveşte de sare. Se pun conopida si migdalele într-un cas­tron, se adaugă spanacul si se toarnă sosul. Se aduce imediat la masă.

Salata de conopida cu migdale si spanac

Salata_de_conopida_cu_migdale_si_spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.