Salată de conopidă cu maioneză si verdeata

Printeaza

Salată de conopidă cu maioneză si verdeata

Ingrediente:Salată de conopidă cu maioneză si verdeata

  • 1-2 conopide albe
  • 2 gălbenuşuri
  • 200g ulei
  • sare
  • 1/2 lămîie
  • puţin muştar
  • 1 salată verde sau verdeaţă

 

Mod de preparare:

Conopida se fierbe apoi întreagă 18-20 minute în apă clocotită cu sare.

Cînd este fiartă, se scoate cu o lingură de spumat şi se trece prin apă rece.

Cînd s-a scurs, se aşază pe un platou cu şervet, garni­sită cu verdeaţă sau foi de salată.

Separat se serveşte maioneza făcută din ulei, 2 gălbenuşuri, muştar, sare şi zeamă de lămîie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.