Salata de conopida cu ciuperci

Printeaza

Salata de conopida cu ciuperci

Ingrediente:

  • 1 conopidă mică
  • 3 flori de broccoli
  • 50 g boabe mazăre verde tânără
  • 1 cutie ciuperci
  • 6 căţei de usturoi
  • 3 linguri suc de lămâie
  • 1 legătură verdeaţă
  • sare, ulei.

Preparare:

Conopida şi broccoli se desfac în bucheţele mici şi se pune la fiert împreună cu boabele de mazăre, 15 minute,în apa care clocoteşte.

Se scot şi se lasă să se răcească. Ciupercile se scurg bine de zeamă şi se toacă mărunt. Din usturoi, sare, ulei şi 50 ml apă se face un mujdei omogenizat.

Se toarnă peste legumele fierte, ciuperci şi se amestecă uşor. Deasupra  salatei se presară verdeaţă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mereu cand am ocazia fac salata de conopida. Reteta mea e simpla: fierb conopida (rupta buchetele), apoi o amestec cu maioneza, usturoi, sare si piper. Si gata. E delicioasa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.