Salată de conopidă, ciuperci şi sparanghel verde

Printeaza

Salată de conopidă, ciuperci şi sparanghel verde din: spanac, ciuperci, conopida, sparanghel verde, miez de anghinare, ardei, otet, ulei, sare, piper si mustar.

Ingrediente:Salata_de_conopida_ciuperci_si_sparanghel_verde

  • 200 g spanac
  • 150 g ciuperci
  • 400 g conopida
  • 250 g sparanghel verde
  • 4 miezuri de anghinare (conserva)
  • 1 ardei rosu
  • 2 linguri otet
  • 5 linguri ulei
  • sare
  • piper macinat
  • 1/2 linguri mustar

 

Mod de preparare:

Spanacul se spală şi se se scurge de apă. Ciuper­cile se spală, se curăţă şi se taie bucăţi.

Bucheţele­le de conopidă se fierb cea 7 minute în apă sărată, se scot şi se scurg bine de apă.

Se taie capetele la sparan­ghel şi se fierb 10 minute în apă cu sare, apoi se scot şi se scurge bine de apă, după care se taie în bucăţi mai mici.

Anghinarea se scurge de apa din conservă şi se taie în sferturi. Ardeiul se spală, se curăţă, se scot sâmburii şi se toacă mărunt.

Oţetul se amestecă cu muştar, piper şi ulei, se adaugă şi ardeiul tocat şi se amestecă un sos, care se toarnă peste le­gumele pregătite.

La servire, se aşază pe farfurie frunzele de spanac, peste care se pun legume­le cu dressingul din muştar şi oţet.

Salată de conopidă, ciuperci şi sparanghel verde

Salata_de_conopida_ciuperci_si_sparanghel_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.