Salata de ciuperci cu rosii si ceapa

Printeaza

Salata de ciuperci cu rosii si ceapa din: ciuperci, rosii, ceapa rosie, ulei de dovleac, radacina de telina, sare.

Ingrediente:Salata_de_ciuperci_cu_rosii_si_ceapa

  • 8 ciuperci (circa 300 g)
  • 150 g rosii mici
  • 2 cepe rosii
  • 30 ml ulei de dovleac
  • 1 radacina de telina
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile de pieliţă, le pui în strecurătoare, le treci prin jet de apă rece şi le laşi să se scurgă. Cureţi ceapa şi ţelina. Tai ceapa în rondele fine, iar ţelina o dai pe răzătoarea mare.

Pui toate ciupercile şi legumele într-un castron, le presari cu sare după gust, le amesteci uşor şi le stropeşti cu uleiul de dovleac, care va da salatei un gust mai rafinat.

Salata de ciuperci cu rosii si ceapa

Salata_de_ciuperci_cu_rosii_si_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.