Salata de ceapa cu suc de rosii

Printeaza

Salata de ceapa cu suc de rosii din: ceapă, ulei, zeamă de lămâie, suc de roşii, sare.

Salata de ceapa cu suc de rosii

Ingrediente:

  • 2 kg ceapă
  • 100 ml ulei
  • 100 ml zeamă de lămâie
  • 200 ml suc de roşii
  • sare

Mod de preparare:

Ceapa curăţată se aşează în tava unsă şi se coace foarte bine în cuptor.

Din ulei, zeamă de lămâie, puţină coajă de lămâie rasă, sucul de roşii şi sare se pregăteşte sosiil, prin omogenizarea acestora.

Se lasă să se răcească ceapa şi se acoperă cu sos. Se serveşte rece.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ioana Constantin

    Foarte buna salata asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.