Salata de ceapa cu chiftele de carne si maioneza

Printeaza

Salata de ceapa cu chiftele de carne si maioneza

Cureţi 1 kg de ceapă, o speli şi o tai peştişori. Pui pe foc 3-4 l de apă, o laşi să dea în clocot şi adaugi 2-3 linguri de miere sau zahăr, 100 ml oţet (sau după gust), sare, boabe de piper, cuişoare, ienibahar şi foi de dafin.

Opăreşti ceapa câteva minute în apa care fierbe, o scoţi cu o paletă şi o laşi să se răcească. Pregăteşti apoi chifteluţe obişnuite din carne de porc, pe care le fierbi în apa cu mirodenii în care ai opărit ceapa.

Cât timp fierb chifteluţele faci maioneza din 2 gălbenuşuri fierte, 2 gălbenuşuri crude, 200 ml ulei şi 1 lingură muştar. Când este gata maioneza le amesteci pe toate, le potriveşti de sare şi piper.

Poate te intereseaza si Salata de ceapa rosie, mere si nuci

Salată de ceapă cu chiftele de carne si maioneza

Salată de ceapă cu chiftele de carne si maioneza

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • salata de ceapa cu maioneza
  • salata de ceapa cu chiftele
  • salata de ceapa cu chiftele si maioneza
  • chiftele cu maioneza si ceapa
  • salata de parjolute cu ceapa si maioneza
  • salata de chiftele cu ceapa si maioneza
  • chiftele cu maioneza
  • chiftele cu ceapa si maioneza
  • chiftelute cu maioneza
  • chiftelute cu maioneza si ceapa

1 comentariu

  1. Gabriela Morosan

    E buna salata de ceapa?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.