Salata de cartofi noi cu ceapa rosie

Printeaza

O reteta de salata de cartofi noi cu ceapa rosie si salata verde, sare, piper, ulei de masline, otet si mustar.

Ingrediente:Salata de cartofi noi cu ceapa rosie

  • un kg de cartofi noi
  • 300 g ceapă roşie
  • o salată verde
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • oţet
  • facultativ: muştar

 

Mod de preparare:

Se aleg cartofi noi de mici dimensiuni, sănătoşi, se spală şi se fierb în coajă. După ce au fiert (trebuie avut grijă să nu ajungă la momentul în care coaja plesneşte), se scurg şi se taie în jumătăţi.

Se taie ceapa roşie rondele, se presară sare şi se stropeşte cu oţet. Se lasă deoparte timp de zece minute, după care se amestecă bine cu cartofii şi salata verde tăiată fideluţă.

Se adaugă ulei de măsline, sare şi piper şi se amestecă din nou. Facultativ se poate adăuga o lingură de muştar.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.