Salata de cartofi cu sos verde de spanac

Printeaza

 

O reteta simpla si delicioasa de cartofi, sos verde, oua, ceapa, spanac, ridichi, mustar siSalata de cartofi cu sos verde de spanac maioneza.

Ingrediente:

  • 1/2 kg cartofi noi fierţi
  • 1 ceapă
  • 2 ouă fierte tari
  • 5-6 ridichi de lună
  • 1/4 kg spanac
  • 1 linguriţă muştar
  • 1/2 pahar maioneză

 

Mod de preparare:

Tai felii cartofii fierţi şi le  amesteci cu ceapa tăiată solzişori, ouăle tăiate în patru, ridichile tăiate felii şi muştarul. Prin maşina de tocat dai spanacul crud şi îl pui apoi la fiert până scade să-ţi rămână 2 linguri.

Il laşi un pic să se răcească şi, ca să fie cât mai fin, îl treci prin sită. Pasta obţinută o amesteci apoi cu maioneza şi muştarul.Iţi iese astfel sosul pe care îl torni peste salată şi dai la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.