Salata de cartofi cu smantană, vin alb si muştar

Printeaza

Salata de cartofi cu smantană, vin alb si muştar

Ingrediente:Salata de cartofi cu smantană, vin alb si muştar

  • 1/2 kg cartofi
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2 linguriţe muştar
  • 1 pahar smântână
  • sare
  • mărar
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi pui să fiarbă cu tot cu coajă în apă rece. Între timp, faci sosul prin amestecarea vinului cu muştarul, sarea şi smântână.

Fierbi cartofii în coajă, li cureţi fierbinţi şi îi tai rondele pe care le aşezi într-un castrai. Cât mai sunt calzi, torni sosul peste ei. După ce cartofii au absorbit tot sosul, presari mărar şi pătrunjel verde tocat.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. O salata delicioasa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.