Salata de cartofi cu peste si usturoi

Printeaza

Salata de cartofi cu peste si usturoi din: cartofi, ansoa, patrunjel sare, vin.

Ingrediente:Salata de cartofi cu peste si usturoi

  • cartofi
  • 10-12 fileuri de ansoa
  • 150 ml vin alb
  • 3 căţei usturoi
  • 2-3 fire pătrunjel
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Cartofii se spală foarte bine si se pun la fiert în coajă, cu un praf de sare.

Intre timp, peştele se scurge de ulei, iar usturoiul se mărunţeşte şi se amestecă bine cu puţin pătrunjel.

Cartofii se curăţă, se taie rondele, se fierbe vinul şi se toarnă clocotit asupra lor. Se amestecă prin scuturare.

Se adaugă peştele, se presară usturoiul şi se serveşte.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.