Salata de cartofi cu peste afumat

Printeaza

Salata de cartofi cu peste afumat din: ton afumat, cartofi noi, oua, sparanghel, masline, salata verde.

Ingrediente: Salata_de_cartofi_cu_peste_afumat

  • 1 conserva de ton afumat
  • 8 cartofi noi mici
  • 2 oua
  • 100g de sparanghel
  • o mana de masline negre, feliate
  • cateva frunze de salata verde

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii timp de 10-12 minute, pana se fragezesc. Scurge-i si lasa-i deoparte. Pune ouale intr-o cratita cu apa rece pe foc si, imediat ce apa da in clocot, adauga sparanghelul si lasa-l sa fiarba timp de 5 minute. Scurge bine ouale si sparanghelul si clateste-le sub jet de apa rece.

Decojeste ouale si taie-le pe jumatate. Pune cartofii, sparanghelul, tonul, maslinele si frunzele rupte de salata pe o farfurie. Asezoneaza dupa gust. Stropeste totul cu ulei de masline, apoi adauga ouale si serveste salata.

Salata de cartofi cu peste afumat

Salata_de_cartofi_cu_peste_afumat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.