Salata de cartofi cu macrou afumat
PrinteazaSalata de cartofi cu macrou afumat din: cartofi, broccoli, otet de cidru, boabe de mustar, ulei de masline, sfecla, macrou afumat.
- 300 g cartofi albi (sau cartofi noi), tăiaţi în felii
- 150 g broccoli rupt în bucheţele
- 2 linguri cu oţet de cidru sau oţet de vin
- 1-2 linguri cu boabe de muştar
- 4-6 linguri cu ulei de măsline
- felii de sfeclă roşie, fiartă
- 2 fileuri (150 g) de macrou afumat
Mod de preparare:
Fierbe cartofii timp de 10 minute, apoi adaugă broccoli şi mai fierbe 2-3 minute. Separat, amestecă oţetul cu muştarul şi uleiul de măsline pentru a face un dressing.
Scurge cartofii şi broccoli şi pune legumele într-un castron. Amestecă-le cu dressingul. Adaugă sfecla roşie şi macroul afumat tăiatîn bucăţele.
Serveşte salata imediat ce ai preparat-o.
Pofta buna!
Foarte buna salata!