Salata de cartofi cu hasmatuchi

Printeaza

O reteta de salata cu cartofi, hasmatuchi, ulei, si zeama de lamaie.Salata de cartofi cu hasmatuchi

Ingrediente:

  • 800 g cartofi
  • 2-3 linguri hasmaţuchi tăiat mărunt
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri zeamă de lămâie (sau oţet)

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi pui să fiar­bă, cu tot cu coajă, în apă sărată care a dat în clocot. Fierbinţi şi fierţi încerci să-i cureţi, îi tai felii şi îi stropeşti imediat cu ulei.

Adaugi zeama de lămâie (sau oţetul) şi ceapa tăiată mărunt. Adaugi şi hasmaţuchi tăiat marunt si lasi 30 de minute la rece pana la masa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.