Salata de cartofi cu file de pastrav

Printeaza

O reteta foarte gustoasa de salata de cartofi cu file de pastrav din: cartofi, ceapa, supa, mustar, nectarine sau caise, file de pastrav afumat si salata creson.

Ingrediente:Salata de cartofi cu file de pastrav

  • 1 kg de cartofi
  • 1 ceapa
  • 150 ml de supa
  • 1 lingura mustar
  • 2 nectarine sau 6 jumatati de caise
  • 400 g file de pastrav afumat
  • 1/2 salata creson

 

Mod de preparare:

Spalati cartofii cu apa rece, fierbeti-i 25-30 de minute, turnati apa rece peste ei, apoi lasati-i sa se scurga. Curatati-i de coaja cat sunt inca fierbinti, apoi taiati-i rondele. Curatati ceapa si taiti-o cubulete.

Amestecati cu supa, cu mustar si cu sare, apoi turnati sosul obtinut peste rondele de cartofi.Spalati nectarinele si indepartati-le samburii. Taiati nectarinele, respectiv caisele felioare si incorporati-le in salata.

Incalziti pastravul la 180 C circa 1 minut. Spalati salata, taiti-o marunt si asezati-o pe 4 farfurii. Asezati deasupra rondelele de cartofi calduti. Faceti pastravul bucati potrivite si presarati-le peste cartofi. Daca doriti ornati cu putin cresan.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.