Salata de carnaciori cu cartofi

Printeaza

Salata de carnaciori cu cartofi din: cartofi rosii, iutari, rosii, ceapa, ceapa ciorii, carne de curcan, ulei, otet aromat, sare si piper.

Ingrediente:Salata_de_carnaciori_cu_cartofi

  • 750 g cartofi rosii
  • 150 g iutari (la borcan)
  • 200 g rosii
  • 1 ceapa
  • 1/2 legatura ceapa ciorii
  • 150 g carne de curcan
  • 5 linguri ulei
  • 4 linguri otet aromat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spala cartofii si se fierb 20 de minute. Se scurg ciupercile. Se curata rosiile si se taie cuburi. Se toaca ceapa si ceapa ciorii se taie rondele. Se scurg cartofii, se decojesc, se taie felii si se asaza pe farfurii cu carnea de curcan.

Ceapa se caleste in 2 linguri ulei; se adauga iutarii si se prajesc. Se adauga 4 linguri de ulei, otet, rosii, sare si piper. Se toarna peste salata si se orneaza cu ceapa ciorii.

Salata de carnaciori cu cartofi

Salata_de_carnaciori_cu_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.