Salata de cap de miel

Printeaza

Salata de cap de miel

O reteta de salata de cap de miel, ceapa, morcov, radacina de pareunjel, ceapa verde, maioneza,oua si zeama de lamaie.

Ingrediente:

  • 1 cap de miel cu gât
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 linguri maioneză
  • 2 ouă
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • 3-4 frunze de salată verde

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli carnea şi legumele şi le pui la fiert în apă rece cu sare. Separat fierbi ouăle tari şi le treci sub un jet de apă rece, le cureţi şi le tai felii. După ce au fiert carnea şi legumele, le scurgi de zeamă, scoti carnea de pe oase si tai morcovul si radacina de patrunjel bucatele.

Scoţi cu grijă şi creierul, îl tai felii şi-l lasi deoparte. Amesteci carnea şi legumele tăiate cu ceapa,usturoiul şi verdeaţa tăiate mărunt, adaugi maioneza, şi zeama de lămâie.

Potriveşti gustul de sare şi piper, aşezi salata pe un platou cu salată verde şi o decorezi cu ouăle tăiate felii şi felii de creier.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • salata din cap de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.