Salata de arpagic

Printeaza

Salata de arpagic din: arpagic, sare, otet, ulei.

Ingrediente:Salata de arpagic

  • circa 10 bucăţi arpagic mai mare (de persoană)
  • sare
  • oţet
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se curăţă arpagicul şi fiecare bucată se striveşte cu mâna (nu prea tare, pentru a nu-l sfărâma). Arpagicul spart este pudrat cu sare, ca să intre în interiorul său.

Se lasă cam 10-15 minute până ce arpagicul se moaie puţin şi atunci i se adaugă oţetul (diluat după gust) şi uleiul. Salata are un gust fin şi poate fi servită la mâncăruri din carne de pasăre sau de porc.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.