Salata cu sparanghel, ciuperci si spanac

Printeaza

Salata cu sparanghel, ciuperci si spanac din: spanac, ciuperci, conopida, sparanghel verde, anighinare, ardei, otet, ulei, sare, piper, mustar.

Ingrediente:

  • 200 g spanac
  • 150 g ciuperci
  • 400 g conopidă
  • 250 g sparanghel verde
  • 4 miezuri anghinare
  • 1 bucata ardei roşu
  • 2 linguri oţet
  • 5 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingura muştar

 

Mod de preparare:

Spanacul se spală şi se se scurge de apă. Ciupercile se spală, se curăţă şi se taie bucăţi.

Bucheţelele de conopidă se fierb cca 7 minute în apă sărată, se scot şi se scurg bine de apă.

Se taie capetele la sparanghel şi se fierb 10 minute în apă cu sare, apoi se scot şi se scurge bine de apă, după care se taie în bucăţi mai mici.

Anghinarea se scurge de apa din conservă şi se taie în sferturi.

Ardeiul se spală, se curăţă, se scot sâmburii şi se toacă mărunt.

Oţetul se amestecă cu muştar, piper şi ulei, se adaugă şi ardeiul tocat şi se amestecă un sos, care se toarnă peste legumele pregătite.

La servire, se aşază pe farfurie frunzele de spanac, peste care se pun legumele cu dressingul din muştar şi oţet.

Salata cu sparanghel, ciuperci si spanac

Salata_cu_sparanghel_ciuperci_si_spanac

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Salata cu sparanghel si capsuni

Salata de sparanghel cu suc de portocale

Salata de sparanghel cu suc de portocale

Salata de sparanghel cu suc de portocale din: sparanghel, portocale, rosii, salata verde, ulei de masline, otet, sare, piper, suc de portocale. Ingrediente:  250 g sparanghel, taiat bucati 2 portocale 2 rosii, feliate 50 g salata verde 2 linguri ulei de masline 1/2 lingurita otet sare si piper 1 lingura suc de portocale   Mod […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.