Salata cu spanac, merisoare si pui

Printeaza

Salata cu spanac, merisoare si pui din: seminte de fenicul, seminte de coriandru, piper, piept de pui, ceapa, ulei de masline, usturoi, otet de mere, coaja de portocala, zeama de portocala, frunze de spanac, crutoane, merisoare, masline.

Ingrediente:Salata_cu_spanac_merisoare_si_pui

  • cate 1 lingurita seminte de fenicul si de coriandru
  • 1 prf de piper
  • 300 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5 catei de usturoi
  • 1/4 pahar otet de mere
  • coaja de la 1 portocala
  • 2 linguri zeama de portocala
  • 300 g frunze de spanac
  • 100 g crutoane
  • 50 g merisoare deshidraate
  • 50 g masline kalamata

 

Mod de preparare:

Tai pieptul în felii pe care le presari cu fenicul, coriandru şi piper măcina­te. Le frigi într-o tigaie antiaderentă şi le tai în cubuleţe sau în fâşii. Tai ceapa solzişori şi usturoiul în felii. Faci un dressing din oţet, uleiul de măsline, coaja şi zeama de portocală.

Amesteci într-un bol carnea, merişoarele, cea­pa, usturoiul, măslinele, precum şi frunzele de spa­nac curăţate, spălate şi scurse. Le stropeşti cu dressingul, acoperi bolul cu o farfurie şi amesteci prin răsturnare, de câteva ori. Presari crutoanele şi serveşti imediat.

Salata cu spanac, merisoare si pui

Salata_cu_spanac_merisoare_si_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.