Salata cu somon afumat, piept de pui si telemea de capra

Printeaza

Salata cu somon afumat, piept de pui si telemea de capra din: somon afumat, morcovi, piept de pui, masline umplute, telemea de capra, ardei capia, rosii cherry, salata mixta, lamaie, oregano, ciboulette, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper.

Ingrediente:Salata_cu_somon_afumat_piept_de_pui_si_telemea_de_capra

  • 200 g somon afumat
  • 200 g morcovi
  • 350 g piept de pui
  • 250 g masline umplute
  • 250 g telemea de capra
  • 250 g ardei capia copt
  • 500 g rosii cherry
  • 500 g salata mixta
  • o lamaie
  • 4 frunze de oregano
  • 100 g ciboulette
  • 75 ml ulei de masline
  • 50 ml otet balsamic
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Morcovii se taie julienne, ardeiul capia se taie cubuleţe. 0 parte din roşiile cherry se taie mărunt, iar cealaltă parte jumătăţi. Pieptul de pui se pregăteşte pe grătar, apoi se taie julienne.

Somonul se taie julienne. Se amestecă legumele cu brânza telemea, măslinele, salata mixtă, somonul, ceapa ciboulette şi pieptul de pui.

Din zeamă de lămâie, roşii cherry, oţet balsamic, sare, piper, oregano se prepară un dressing care se toarnă peste salată. Se decorează cu felii de lămâie.

Salata cu somon afumat, piept de pui si telemea de capra

Salata_cu_somon_afumat_piept_de_pui_si_telemea_de_capra

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi place salata asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.