Salată cu şniţel de pui

Printeaza

Salată cu şniţel de pui din: salata de ciuperci, rosii cherry, cartofi, castraveti, ou, piept de pui, faina, miere, sos de soia, otet, ulei, sare, piper, patrunjel, salata verde.

Ingrediente:Salata cu snitel de pui

  • un borcan de salată de ciuperci
  • 250 g roşii cherry
  • doi ardei graşi roşii
  • 4 car­tofi
  • doi castraveţi verzi
  • un ou
  • 4 linguri de făină
  • două piepturi de pui
  • miere
  • sos de soia
  • o lingură de oţet balsamic
  • ulei
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • salată verde

 

Mod de preparare:

Piepturile de pui se spală, se dezosează şi se taie în fâşii subţiri. Se condimentează, se amestecă bine cu o lingură de sos de soia, o lingură de miere şi jumătate din oţetul balsamic.  Se amestecă, se acoperă cu un capac şi se lasă să stea la rece 30 de minute. Se omoge­nizează oul cu sare, piper, două linguri de apă şi făina.

Se trec fâşiile de pui prin amestec, se prăjesc în ulei încins şi se scot într-un castron.  Cartofii se spală, se fierb în apă cu sare, se curăţă de coajă şi se lasă să se răcească.

Se taie în felii mai groase şi se pun într-un castron, împreună cu amestecul de ciuperci scurse de apă, castraveţii tăiaţi în rondele, roşiile tăiate în jumătăţi şi ardeii graşi tăiaţi în cubuleţe.

Se adaugă restul de oţet bal­samic, pătrunjel tocat, ulei, sare, piper şi se serveşte  La salată se mai poate adăuga şi salată verde tăiată în fâşii subţiri.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.