Salata cu roşii şi branza
PrinteazaSalata cu roşii şi branza din: rosie, mozzarella, castravete, dressing, ulei, busuioc.
- 1 roşie mare
- 100 grame mozzarella sau caşcaval
- jumătate de castravete crud
- dressing cu ardei şi verdeţuri
- 3 linguri de ulei
- câteva frunze de busuioc proaspăt sau de susai
Mod de preparare:
Se spală roşia, se taie în felii groase (roşia se poate opări şi apoi curăţa de pieliţă).
Brânza se taie în felii subţiri.
Se spală bine castravetele, nu se curăţă de coajă, se feliază şi el.
Se prepară dressing cu ardei şi verdeţuri potrivit indicaţiilor de pe ambalajul produsului. Se lasă câteva minute.
Se pun bucăţele de brânză şi cele de castravete, se toarnă dressing, se pun iar bucăţele de brânză
şi castravete, iar dressing, şi tot aşa.
Se decorează totul cu frunze de busuioc sau susai, spălate în prealabil.
Pofta buna!