Salată cu pui, valeriana şi roşii

Printeaza

Salată cu pui, valeriana şi roşii din: file de pui, suc de lamaie, otet balsamic, rosii cherry, ardei iute, ceapa verde, sfecla, valeriana, ulei de masline, piper, zahar.

Ingrediente:Salata_cu_pui_valeriana_si_rosii

  • 600 g file de pui
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare
  • 1 lingurita feliute de ardei iute uscat
  • 250 g rosii cherry
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 sfecla mica
  • 500 g valeriana
  • 3 linguri ulei de masline
  • piper
  • zahar

 

Mod de preparare:

Tăiaţi puiul fâşii. Amestecaţi-le cu sucul de lămâie, oţetul balsamic, sarea şi feliuţele de ardei iute şi marinaţi-le 10 minute. Pregătiţi legumele. Tăiaţi roşiile în jumătate, ceapa inele, iar sfecla fâşii. Amestecaţi totul cu valeriana.

Prăjiţi fâşiile de carne într-o lingură de ulei încins, apoi scoateţi-le pe o farfurie. Turnaţi marinata în grăsimea rămasă în tigaie, adăugaţi şi restul de ulei, condimentaţi şi lăsaţi sosul format să se răcească. Amestecaţi-l cu ingredientele pentru salată şi serviţi-o cu bucăţile de pui.

Salată cu pui, valeriana şi roşii

Salata_cu_pui_valeriana_si_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.