Salata cu piept de pui, smantana si parmezan

Printeaza

Salata cu piept de pui, smantana si parmezan din: file de piept de pui, sare, piper, unt, salata, mustar dulce, otet din vin alb, ulei de masline, smantana, parmezan.

Ingrediente:Salata_cu_piept_de_pui_smantana_si_parmezan

  • 600 g file din piept de pui
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt topit
  • 250 g salata (eisberg, creata etc)
  • 1 lingurita mustar dulce
  • 3 linguri otet din vin alb
  • 4 linguri ulei de masline
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri parmezan proaspat razuit

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie şi condimentaţi-o cu sare şi piper.

Incingeţi untul şi prăjiţi pieptul pe ambele părţi, apoi daţi-l la cuptor cca 10 min. Pregătiţi salata şi tăiaţi-o bucăţi potrivite.

Amestecaţi într-un bol sarea, piperul, muştarul şi uleiul. Adăugaţi smântână şi parmezanul şi condimentaţi. Puneţi salata într-un castron mare, turnaţi dressingul şi condimentaţi-o încă o dată, dacă este cazul.

Scoateţi puiul din cuptor, tăiaţi-l felii rotunde şi aşezaţi-l peste salată.

Salata cu piept de pui, smantana si parmezan

Salata_cu_piept_de_pui_smantana_si_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.