Salata cu peste

Printeaza

Salata cu peste

Ingrediente:Salata cu peste

  • 500 g peste (ton sau somn)
  • 6 lamai
  • o ceapa mica
  • 4-5 rosii mici
  • 4 linguri ulei de masline
  • o lingura de vegeta
  • marar verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spala pestele, se curata de pielita si oase si se taie în cubulete. Se pune pestele într-o salatiera si se acopera complet cu zeama de lamaie. Separat, se curata ceapa, se spala, se taie rondele, se pudreaza cu Vegeta si se amesteca cu pestele.

Se presara deasupra cu marar tocat, se acopera cu un prosop umed si se pune în frigider, cateva ore, la marinat.

Se scurge pestele din sosul marinat, se pune în farfurii, se stropeste cu ulei de masline. Deasupra, se presara marar verde tocat si piper macinat.

Se serveste cu salata verde si rosii mici taiate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.