Salata cu peste si legume

Printeaza

Salata cu peste si legume din: cartofi, fasole, ardei, ceapa, macrou, masline, rosii, otet, sare, piper.

Ingrediente:Salata_cu_peste_si_legume

  • 500 g cartofi
  • 250 g fasole verde
  • 150 g ardei gras
  • 200 g ceapă
  • 200 g macrou (sau orice file de peşte fript)
  • 50 g măsline
  • 2 roşii (opţional)
  • oţet
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală cartofii, fierbe-i în coajă. Când s-au răcorit, curăţă-i de coajă şi taie-i felii. Taie ardeiul în fâşii, ceapa julien şi fasolea în bastonaşe mai mici.

Mărunţeşte peştele. Pune într-un bol toate legumele, bucăţile de peşte, măslinele, adaugă piper şi sare după gust.

Amestecă ingredientele ca să se întrepătrundă aromele. Adaugă în salată un sos din ulei, oţet, sare şi piper. Decoreaz-o dacă preferi cu felii de roşie.

Salata cu peste si legume

Salata_cu_peste_si_legume

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.