Salata de peste cu legume

Printeaza

Salata de peste cu legume din: peste, cartofi, rosii, salata verde, ardei, zeama de lamaie, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Salata de peste cu legume

  • 150 g peşte fiert (de apă dulce)
  • 3-4 felii cartofi
  • 3-4 felii roşii
  • 2-3 frunze salată verde
  • 1/2 ardei gras
  • 1 lin­guriţă zeamă de lâmaie
  • 1/2 linguriţă ulei
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cartofii fierţi, tăiaţi felii se amestecă cu roşiile, ardeiul tăiat felii, salata tocată şi se aşază alătur; de peştele fiert.

Se amestecă uleiul cu zeama de lămaie şi verdeaţa şi se toarnă peste peşte şi legume.

Legumele se pot servi şi amestecate cu o linguriţă de maioneză fără sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.