Salată cu peşte afumat şi caş

Printeaza

Salată cu peşte afumat şi caş 

Ingrediente:Salata cu peste afumat si cas

  • 1 salată verde
  • 1 conservă şprot afumat
  • 174 kg caş (de vacă sau de oaie, după gust)
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 legătură ridichi
  • 2-3 roşii
  • 1 legătură de mărar
  • oţet şi ulei după gust
  • un praf de cimbru

 

Mod de preparare:

Scurgi întâi peştele de ulei, apoi îl scoţi din cutie şi îl aşezi pe şerveţele ca să înlături orice urmă de ulei în plus. Cureţi ceapa, ridichile, salata şi le tai. Roşiile le speli şi le tai felioare.

Caşul îl vei tăia cuburi. Amesteci oţetul, uleiul, cimbrul şi mărarul, iar sosul rezultat îl torni peste toată salata. Ornezi cu bucăţele de caş, rondele de ceapă verde şi peşte.

Salată cu peşte afumat şi caş

Salata cu peste afumat si cas

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Foarte buna salata cu peste.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.